Privacy-Copyright

Schoonmaakorganisatie De Zon bvba respecteert uw privacy. 


Anonieme toegang voor bezoekers

U kunt de pagina's van onze website bekijken zonder uw persoonsgegevens bekend te maken.


Welke informatie wordt verzameld?

Als u de website bekijkt, bent u niet verplicht persoonsgegevens te verstrekken.

Als u zich registreert, wordt u gevraagd om contactgegevens te verstrekken (naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, ...). Wij gebruiken deze informatie om contact met u op te nemen over de services op onze website waarin u interesse hebt. Wij kunnen uw contactgegevens ook gebruiken om u informatie over andere producten en services te sturen. U hebt tevens de mogelijkheid om demografische gegevens te verstrekken (zoals het soort bedrijf, de grootte van het bedrijf, locaties enz.). Wij gebruiken deze demografische gegevens om een beter inzicht te krijgen in uw behoeften en interesses en om onze website voor u op maat te maken.


Hoe wij gegevens verzamelen

Wij registreren bijvoorbeeld automatisch gegevens in een logboek en kunnen tevens bepaalde gegevens combineren. We kunnen niet-persoonsgegevens over uw sessie verzamelen (zoals browsertype, internetserviceprovider, platformtype, IP-adressen, bezochte/afgesloten pagina's, besturingssysteem, datum-/tijdstempel).

Deze gegevens, die geen persoonsgegevens bevatten, gebruiken wij onder andere om trends te analyseren, problemen met onze server te onderzoeken.


Copyright

Copyright © Schoonmaakorganisatie De Zon bvba. All rights reserved.
Al het materiaal, met inbegrip van afbeeldingen, details, illustraties, pictogrammen, foto's, videoclips, tekst, scripts, logo's en ander materiaal dat deel uitmaakt van deze website is exclusief eigendom van, Schoonmaakorganisatie De Zon bvba.  De inhoud valt onder de bescherming van auteursrechten, handelsmerken, servicemerken, imago-uitingen en andere rechten van intellectuele of andere eigendom van Schoonmaakorganisatie De Zon bvba. 
Alle rechten die niet uitdrukkelijk in de Algemene Voorwaarden worden verleend, zijn aan Schoonmaakorganisatie De Zon bvba voorbehouden.

Schoonmaakorganisatie De Zon bvba

Leernsesteenweg 120/4

9800 Deinze