Eerste opkuis van gebouwen

Sneller intrekken in uw nieuw pand

Na verbouwingswerken of zelfs bij een nieuwbouw constructie blijft er heel wat vuil en stof over. U kunt opteren om dit zelf te laten reinigen door uw medewerkers of schoonmaaksters maar dit is een hels werk dat u heel wat uren of dagen zal kosten. Win tijd en laat uw eerste opkuis dan ook uitvoeren door een ervaren bedrijf: Schoonmaak De Zon.

Verhuur

Ook aan immokantoren, syndics of verhuurders die na het vertrek van een huurder grote schoonmaak willen houden in hun eigendom, bieden wij onze diensten aan. We reinigen tevens gemeenschappelijke delen van appartementen en bedrijven. We voorzien tevens periodieke schoonmaak indien gewenst zodat er nooit klachten binnen komen over gemeenschappelijke ruimtes die niet of slecht onderhouden en gepoetst zijn.

Evenementen

Heel wat bedrijven opteren er meer en meer voor om recepties en evenementen te laten doorgaan in hun eigen gebouwen. Dit zorgt voor flink wat besparing want een locatie huren durft nogal eens duur uit te vallen. Uiteraard dient het bedrijfsgebouw achteraf wel terug schoongemaakt te worden en dit kunt u aan Schoonmaak De Zon overlaten. Aarzel niet om te bellen of te mailen indien u nog vragen hebt aangaande eerste opkuis.

Ook voor particulieren

Maar dat betekent niet dat we particulieren in de kou laten staan. Is uw huis eens toe aan een professionele schoonmaakbeurt? Hebt u een schoonmaakklusje dat u almaar uitstelt? Of wilt u een plek schoonmaken die nogal moeilijk bereikbaar is, zoals het plafond van uw veranda, een zolderkamer, of de zonnepanelen op het dak? Dan kan Schoonmaak De Zon u ongetwijfeld bijstaan. Contacteer ons gerust en vertel ons wat we voor u kunnen doen.

Hebt u vragen? Wenst u een offerte op maat?

Twijfel dan niet en neem vandaag nog contact op met ons team.

Contacteer ons
Meer dan 20 jaar ervaring
Milieubewust
Ecologisch
Vrijblijvende offerte