Glazenwasser voor particulieren en bedrijven

Een klare kijk

Wat voor u een grote en tijdrovende klus is, is door ons team in een handomdraai geklaard. Alle medewerkers zijn ervaren opgeleid tot professionele glazenwasser in West- en Oostvlaanderen om elke opdracht tot een goed eind te brengen.

Reiniging van diverse oppervlakten

U kunt bij Schoonmaak De Zon terecht voor het professioneel reinigen van tal van voorwerpen. De meest courante opdracht is uiteraard het reinigen van ramen maar ook zonnepanelen, opritten, dakgoten en daken (zoals verandadaken…). Sinds kort kunt u tevens opteren voor het werken via een onderhoudscontract of periodieke schoonmaak. Dit houdt in dat wij op vaste tijdstippen gedurende het jaar langskomen zodat u zeker bent van perfect gereinigde elementen zonder dat u hier zelf nog hoeft aan te denken.

Professioneel materiaal

Al onze voertuigen hebben een gespecialiseerde uitrusting. Daardoor kunnen wij alle soorten ramen en hoogtes aan. Omlijstingen worden steeds met de grootste zorg behandeld. Onze osmose techniek zorgt niet enkel voor het langer proper blijven van de ramen en omlijstingen en andere oppervlaktes, maar zorgt ook voor minder kosten aangezien men met deze techniek de nieuwe bevuilingsgraad opmerkelijk doen dalen. De techniek is een zeer gebruiksvriendelijke en een vooral materiaalvriendelijke oplossing zodat u zich geen zorgen moet maken over mogelijke schade tijdens de reinigingswerken. Neem gerust contact op voor meer info of een offerte op maat.

Hebt u vragen? Wenst u een offerte op maat?

Twijfel dan niet en neem vandaag nog contact op met ons team.

Contacteer ons
Meer dan 20 jaar ervaring
Milieubewust
Ecologisch
Vrijblijvende offerte