Schoonmaakbedrijf met optimale service

Bepaal zelf de reingingsfrequentie

Schoonmaak De Zon zorgt voor een goede opvolging voor zowel bedrijven als particulieren. Zowel gasten als klanten komen immers graag langs bij een plek waar het netjes is. Laat uw huis of zaak dus regelmatig reinigen op professionele wijze en kies voor schoonmaakbedrijf De Zon.

Werken in alle omstandigheden

Ons team heeft heel wat jaren ervaring op de teller staan en is gewend om in alle omstandigheden te werken. Er wordt vooraf langsgekomen om de uit te voeren opdracht te analyseren en daarna wordt er een vaste prijs voorzien. U hoeft ons niet meer te bellen want wij houden zelf bij wanneer het weer tijd is om langs te komen. Dit kan zowel voor algemeen schoonmaakwerk zijn als voor specifieke opdrachten zoals het reinigen van de ramen, zonnepanelen en noem maar op. Er wordt altijd gewerkt met osmose reiniging omdat dit zorgt voor een perfect resultaat.

Meer over Osmosereiniging

Stiptheid

De medewerkers van ons schoonmaakbedrijf zijn allen perfect opgeleid en houden zich zeer strikt aan de afspraken. Uw privacy en dat van uw medewerkers wordt ten allen tijde gegarandeerd. Stiptheid is ook een element waar onze partners steevast mee moeten kunnen omgaan. Afspraak om 9u is dan ook om 9u en onze mensen zijn zich hier goed van bewust. Neem snel contact op voor een afspraak en opmaak van een offerte op maat.

Hebt u vragen? Wenst u een offerte op maat?

Twijfel dan niet en neem vandaag nog contact op met ons team.

Contacteer ons
Meer dan 20 jaar ervaring
Milieubewust
Ecologisch
Vrijblijvende offerte